Programma

20.15 uur – Inloop

20.30 uur – René Lesterade deed vorig jaar mee aan het Zeeuws Kampioenschap Onderwaterfotografie. In de categorieën ‘Beste Foto’ en ‘Thema’ behaalde René twee keer een tweede plaats. Dat was genoeg om Zeeuws Kampioen Onderwaterfotografie 2017 te worden. René brengt zijn winnende foto’s mee en geeft uitleg over zijn wedstrijdvoorbereiding.

20.45 uur – Photo of Fame is een nieuw onderdeel van de OFFT-avond. Bezoekers brengen op een usb-stick één foto mee waaruit de organisatie drie foto’s selecteert die kort worden besproken. De zaal kiest de beste foto!

21.00 uur – Onderwaterfotograaf Jos Broere werd in 2014 3e bij het Nederlands Kampioenschap en werd in 2015 Nederlands Kampioen. Hierdoor kon hij in 2016 meedoen aan het Europees Kampioenschap in Spanje waar hij maar liefst vier keer een top 10 notering haalde in vijf categorieën. Direct daarna deed Jos mee aan een internationale wedstrijd in Zuid-Korea en won daar een gouden medaille in de categorie Visportret. Deze OFFT-avond brengt Jos een aantal van zijn foto’s mee en legt hij uit hoe zijn wedstrijdvoorbereiding er uit ziet.

21:30 uur – Met de OFFT-borrel kun je nog even gezellig met elkaar napraten en plannen maken voor een volgende foto- of filmduik.